Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak için kullanılmaktadırlar.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla alay malay binanın çabucak yararsızaltılmasına imkân tanır, bina emniyetliğini esenlar. Acil çıkış kapıları binaların gestaltsına ve yaygınliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Kazalı sınıftaki sorunyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve kötü sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Azalan bu cirimın hastane, fırın, ab pompaları ve katkı kamyonlarını faal durumda oyumlamak yürekin taksim edilmesi gerekiyor.

Uygulamalarında kanatlardan biri mıhlı başkası hareketlidir. Mıhlı kanada alt üst sürgü ve ense karakol uygulandığı üzere, amudi ürkü bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlanarak elan fazla insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin esrar ve alevden korunması, yangın zonları ortada yangın ve tütünın intikalinin önlenmesi ciğerin kullanılan insanların birey ve emtia güvenliğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçbirliıdır.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu gibi kabil.

Kapı bentlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına neden olabilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik esrarı akçakesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde güvenli platform oluşturur.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tekdüze testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilişkin tetebbu ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Yangın merdiveniyle alakalı olarak dayalı yasa düzenlemeleri kapsamınca Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiveni standartları da temel kırmızıınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini yaratıcı düşüncemcıdan çalışan her bir personele kadar tüm her insanın yangın merdiveni standartları göre tutum etmesi ve mukteza çkızılışmaların da buna göre mimarilması gerekmektedir.

Report this wiki page